Blog

Jak se instaluje centrální vysavače?

06.11.2012 10:22

 

Postaven v centrální vysavače jsou nejlepší vakuové řešení pro každý typ domu. Poskytují klidnou atmosféru a čištění 3 krát více, než standardní sací vysavače.
  • Vestavěný ve vakuu je instalována v celém domě a sání vzduchu zůstává konstantní po integrovanému vakuového systému.
  • Postaven v místech stěn jsou strategicky umístěny po celém domě a pohodlné elektrické jednotky.
  • Elektrické energie tryska je připojen k hadici, aby kartáč vysávání. Existuje mnoho příloh jsou k dispozici pro čištění dřevěné podlahy, žaluzie, nábytek a dlažba.
  • Po připojení k hadici a připojena, postavený v roce vysavače pracují stejně jako běžné centrální vysavače jen tišší a bez hromadné kanystru. Stačí zapnout vypínač a vyčistěte.
  • Postaven v roce vysavače jsou lehké a snadno se používá na schodech nebo 2. patře.

Proč centrální vysavač?

06.11.2012 10:20

Proč jsou centrální vakuové systémy tak praktické pro váš domov?

 
Hodnota: Pro jak malý jak $ 600, můžete mít kompletní centrální vakuového systému, který přidá $ 2,000 - 3,000 dolar hodnotu vašeho domova.
 
Zdraví: Centrální vysavače jsou nejlepší vysavače pro alergiky. Na rozdíl od tradičních vysavače, centrální vysavače odstranit 100% kontaktovaného nečistot a alergenů z vašeho domova.
 
Kvalita: Centrální vysavače mají třikrát sání sloupy a posledních let déle. Proč si koupit vakuum, které je třeba vyměnit každý rok? Můžete vlastnit vestavěnou centrální vakuový systém za stejnou cenu, nebo dokonce méně.
 
Co byste měli hledat při nakupování na centrální vakuové systémy?
 
Velikost: Musíte centrální vac tank, který je hodnocen na náměstí záběry vašeho domova. Například, některé centrální vysavače nádrže určené pro domácnosti až 15.000 čtverečních stop, ale není tam žádná potřeba pro nádrže, které velikosti v 2000 čtverečních stop doma. Nosíme centrální vysavače tanky, které začínají na 2.500 ft2 a jít až na 12.000 metrů čtverečních. Větší domy jsou obvykle rozdělena do dvou nebo více systémů, než jednu velkou obchodní druh systému.
 
Filtr: Zatímco centrální vysavače mají různé systémy filtrování, vnímáme samočistící filtry a filtry papírové pytle nejlepší. Centrální Vac Central nese obě. Většina našich zákazníků dává přednost samočisticí filtry ačkoli někteří preferují jedno tašku. Naše Vacu Central 100 a 200 modelů tanků vám možnost buď filtru.
 
Power: Sealed sání, nebo palce vody výtahu, je nejlepší způsob, jak posoudit sílu centrálního vakuového systému. Můžete také uvidíte vzduchové wattů a CFM uvedených v centrálních vakuových specifikacích, ale sealed sání je nejdůležitější hodnotou jet. Domy podle 3.000 ft2 by měla mít nádrž s minimálním uzavřené sání 107 centimetrů vody výtahu. Pro domácnosti až 8000 ft2, 136 centimetrů vody výtahu je dostačující.
 
Hadice: Most centrální vysavače hadice jsou univerzální, takže hlavní otázkou je, zda je třeba Direct Connect nebo prase ocas verzi. Obě hadice nést 115 voltů. Prase ocas verze se zapojuje do elektrické zásuvky, přímé připojení verze má 115 voltů předem zapojené do centrální vysavače zásuvky.
 
Koberec hlavy: Můžete si vybrat z leteckého řízený, který potřebuje žádnou elektřinu spustit, nebo úraz elektrickým powerhead. Air-řízený hlava je ideální, pokud váš domov má omezený koberec. Elektrický powerhead je lepší pro domácnosti s více koberec.
 
Máte již centrální vysavač a potřebujete díly a příslušenství?
 
Na střední Vac střední máme vše, co potřebujete k doručení, připraven k odeslání. Nejen, že jsme schopni navrhnout kompletní centrální vakuové systémy připravené k instalaci do nových nebo stávajících domů, ale my neseme díly pro většinu centrálních vakuových potřeby. Máme univerzální hadicové sady, powerheads, a tanky pro jakoukoli velikost centrálního vysávání systému.